Skapa det perfekta barnrummet

Barn växer upp fort och behöver hela tiden nya saker i sina sovrum. Oftast är det bara nya leksaker som gäller. Men ibland krävs det en lite större förändring för att barnet ska kunna utvecklas på bästa sätt. En målare solna kan hjälpa dig få rätt på kulörerna och skapa en känsla som bara ett proffs kan.

Måla om väggarna

När barn går från baby till småbarn kan det vara smart att måla om väggarna. En baby behöver lugnande färger medans ett småbarn gärna vill ha lite mer liv i färgen. Varför inte anlita en målare Täby till att måla en snygg fondvägg med olika djur eller något annat barnet tycker om? En målare kungsholmen åker gärna över hela stockholm, så leta brett!

Även små möbler går att måla för att göra dem unika. Visst är Ikea billigt och har praktiska möbler till småbarn. Men det blir lätt tråkigt eftersom utbudet på olika färger inte är så stort. Och det finns faktiskt ingen anledning att investera i dyra möbler för småbarn. Eftersom de använder möblerna endast i ett par år är det smart att köpa billiga möbler och gärna second hand. En målare Täby kan hjälpa dig att måla om gamla möbler du köper second hand.

Byt ut spjälsängen

Har barnet börjat klättra ur spjälsängen på egen hand? Då är det på tiden att byta ut spjälsängen mot en växa säng eller en säng för småbarn. Eller varför inte anlita en snickare Täby till att bygga en Montessori säng? De är väldigt populära av en anledning! Barn som sover i en Montessori säng sover oftast bättre om natten och vaknar utvilade för dagen på dagis.

Plus att om du anlitar en målare järfälla till att måla en säng till det lilla barnet kan du själv bestämma mått, utseende och design. Även om en Montessori säng ska se ut på ett visst vis går det alltid att ändra designen lite för att den ska passa barnets unika behov.