Uppdatera köket med enkla medel

Har du helt tröttnat på ditt gamla kök och drömmer om en helrenovering? Det är faktiskt inte nödvändigt att riva hela köket och sätta in ett nytt kök. Oftast räcker det alldeles utmärkt med andra smarta alternativ för att få till det köket du drömmer om. Byt köksluckor så höjer du känslan i hela huset samtidigt som du får en bra renovering för en vettig slant.

Varför inte bara byta köksluckor?

Att byta köksluckor och lådfronter gör stor skillnad i köket. Förutsatt att skåpen är i gott skick. Samt att när du installerar nya köksluckor och lådfronter kan du välja stilen och även färgen. Vill du ha ett mysigt lantligt kök eller drömmer du om ett modernt kök i minimalistisk stil? Oavsett om du väljer att beställa nya köksluckor och lådfronter för att installera själv eller väljer att kontakta en firma kommer resultatet förändra hela köket. Byt köksluckor istället för att slita ut och sätta in ett helt nytt kök.

Hur ser köksbänken ut?

Självklart är det viktigt att allt i köket passar ihop. Annars finns det ingen mening med att byta köksluckor och lådfronter. Och om köksbänken har gjort sitt kanske du vill byta ut även denna. Men som du säkert redan vet om är det rätt dyrt med en helt ny köksbänk. Så hur gör du då? Beställ helt enkelt självhäftande vinyl som är speciellt framtagen för köksbänken. Det är ett material som är lätt att installera själv och dessutom är det väldigt billigt. Du kan välja och vraka bland hundratals olika mönster, färger och former.

Byta kökskakel eller bara fräscha upp det?

Faktiskt är det inte så svårt att byta kakel i köket på egen hand. Förutsatt att du är lite händig. Men om du vill spara pengar kan du måla kaklet i köket med färg speciellt framtagen för kakel. Resultatet blir snyggt och enhetligt, måttbeställda köksluckor är enkelt att installera och ger en fin uppgradering, Men det finns även stickers till kökskakel som är super enkla att installera. Och dessutom ser väldigt snygga ut när de väl sitter på plats!